Kirsten Beukers
Kirsten Beukers Froot 15 mei 2017

Met deze geniale uitvinding slingert er nooit meer LEGO rond in huis en is het zó opgeruimd

Als je kinderen hebt, dan ken je het vast wel: Zodra de LEGO uit de kast wordt gehaald, kun je er op rekenen dat de hele vloer onder de blokjes ligt. (Niet op gaan staan!) Maar opruimen? Ho maar! Dus sta jij vervolgens gefrustreerd alle LEGOblokjes terug te gooien in de bak. De blokjes liggen door de hele kamer verspreid en er lijkt maar geen eind aan te komen.

Herkenbaar? Dat dachten we al. De Amerikaanse Amy & Adam Fazackerley waren het ook zat om altijd op te ruimen na het speeluurtje van hun drie zoons en bedachten dat er een oplossing moest zijn voor dit probleem. Zo kwamen ze op het idee voor een handige en snelle manier om op te ruimen en ontwikkelden ze Lay-n-Go.

Dit is Amy met haar uitvinding voor rondslingerende LEGO blokjes: De Lay-n-Go speelmat

Een bericht gedeeld door Memé (@meme.chile) op

De ouders ondervonden dat de Lay-n-Go de ideale oplossing is: de kinderen kunnen makkelijk met LEGO spelen en daarna was het in een mum van tijd opgeruimd. Dat betekent dus nooit meer een huis vol met speelgoed! De speelmat is handig in te trekken als tas, waardoor al het speelgoed in één keer is opgeruimd. De Lay-n-Go is er in verschillende maten en zelfs in rugtas variant.

Een bericht gedeeld door Michelle Shonis (@m_shonis) op

Een bericht gedeeld door KidSteals.com (@kidsteals) op

Een bericht gedeeld door Lay-n-Go (@layngoinfo) op

Een bericht gedeeld door Bricks4KidzWestOahu (@bricks4kidzwestoahu) op

In onderstaande video kun je zien hoe de speelmat precies werkt

Overigens is ‘ie niet alleen ideaal voor speelgoed, ook voor make-up is het een handige uitvinding

Een bericht gedeeld door Lay-n-Go (@layngoinfo) op

De Lay-n-Go is (nog) niet in Nederland te koop, maar wel te bestellen via Amazon. Helaas betaal je daar wel vrij hoge verzendkosten voor het verzenden naar Nederland. Maar, voor een paar euro kun je ook een goedkopere variant kopen via AliExpress! Ben je niet bekend met AliExpress? Lees dan dit artikel voor een complete uitleg over de website.

Ook tof: Er bestaat nu LEGO tape, en het is te gek!

Reageer op artikel:
Met deze geniale uitvinding slingert er nooit meer LEGO rond in huis en is het zó opgeruimd
Sluiten