Tessa Ham
Tessa Ham Froot 2 jul 2018

Gelekte concept art ‘Avengers 4’ toont nieuwe looks superhelden

Ben je alweer een beetje bijgekomen van het einde van Avengers: Infinity War? Dan hebben we goed nieuws voor je. Twitter-gebruiker Aj Designs heeft de afgelopen week nieuwe concept art voor Avengers 4 gelekt. Het laat een nieuwe look zien voor veel van onze favoriete personages én een voorproefje van Captain Marvel.

Looks superhelden terug naar de roots

In Avengers: Infinity War hadden veel van de superhelden al een ander uiterlijk. Captain America had ineens baard, Black Widow had blonde lokken en Iron Man een strak nanotech pak. Maar als we deze uitgelekte beelden mogen geloven, gaan de karakters in Avengers 4 ondanks een nieuwe look weer terug naar hun roots.

Voorproefje van de superhelden in Avengers 4

De looks van de personages doen een beetje denken aan de keren dat we ze voor het eerst zagen. Dat past wel bij de geruchten en verwachtingen dat de superhelden terug in de tijd gaan om Thanos uit te schakelen. Black Widow is weer te zien met haar beroemde rode haar, ditmaal in een vlecht. Iemand heeft Captain America een scheermes gegeven, want de baard is weg. Zijn kostuum lijkt op die in de comics.

We krijgen daarnaast een voorproefje van Rocket van Guardians of the Galaxy, Hawkeye, de Hulk en Iron Man. Colonel Rhodes lijkt een beetje extra liefde van Tony Stark te hebben gekregen, want zijn ‘War Machine’ heeft overduidelijk een upgrade gekregen.

Eerste voorproefje van Captain Marvel

De nieuwe afbeeldingen geven ons ook een sneak peek van een personage die we nog niet gezien hebben, maar (naar aanleiding van de slotscène van het vorige deel) heel belangrijk wordt in Avengers 4. Dan hebben we het natuurlijk over Captain Marvel!

Avengers 4 komt in april 2019

Door de gelekte beelden hebben we nog meer zin in de strijd van de overgebleven superhelden tegen Thanos. Helaas moeten we nog wachten tot volgend jaar. Eerst kunnen we nog genieten van films over Ant-Man en Captain Marvel.

Reageer op artikel:
Gelekte concept art ‘Avengers 4’ toont nieuwe looks superhelden
Sluiten