Hoe tof is dit?! Deze trui verandert van kleur zodra de temperatuur verandert

Wellicht ken je die ringen van vroeger nog wel, die van kleur veranderen door temperatuursveranderingen en die dan zogenaamd iets over je emotionele toestand konden zeggen. Nou, dat is verleden tijd. Want tegenwoordig heb je dus kleding die van kleur verandert door temperatuursveranderingen. Jep, je voelt je een ware kameleon met deze Ice Knit kledingstukken van Stone Island!

trui kleur

Geel wordt oranje, legergroen wordt felgroen en ivoor wordt grijs.

Donkere vlekken op klamme plekken?

Maar maak je geen zorgen. Je hoeft niet bang te zijn dat je klamme oksels zichtbaar worden met rode vlekken op je gele trui. De truien zijn namelijk gemaakt met een double knit construction. Dat betekent dat de buitenlaag is gemaakt van exclusieve thermo-gevoelige garen die snel van kleur veranderen wanneer ze koud worden, maar de binnenlaag bestaat uit pure wol. Ze reageren dus echt alleen op de externe temperaturen.

Hebben?!

Zie je het wel zitten om ook voor kameleon te spelen met zo’n trui? Dan mag je wel diep in de buidel tasten, want de truien kosten €1470 per stuk. Gelukkig kun je een muts ‘al’ voor €220 kopen. Even sparen dus! Ze zijn hier te koop!

Bekijk ook: Deze moeder maakt te gekke outfits van oude kleding voor zichzelf én haar kinderen

outfits van oude kleding

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Hoe tof is dit?! Deze trui verandert van kleur zodra de temperatuur verandert
Sluiten