Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 9 apr 2017

Trui breien? Deze brei-machine ‘print’ het zó voor je uit!

Vind je breien wel leuk, maar kom je niet veel verder dan een sjaal? Dan wordt het misschien wel eens tijd om je brei-skills naar een hoger niveau te tillen (zoals deze man deed!). Wat dacht je van Kniterate?! Daarmee kun je met gemak een trui breien. Of beter gezegd, laten breien…

Met Kniterate kan je – zonder dat het je uren, weken of maanden gaat duren -je designs ‘printen’!

Kniterate is een breimachine gemaakt voor designers en creatievelingen die met slechts een paar drukken op de knop een eigen creatie willen maken. Het apparaat is gemaakt door Gerard Rubio. De Londenaar maakte de ‘printer’ zo dat er behalve sjaals ook sweaters, jurken en zelfs onderdelen van schoenen uit kunnen komen rollen. Handig!

Je kunt je misschien wel voorstellen dat de Kniterate waanzinnig veel tijd kan besparen voor ontwerpers, fashionstudenten en hobby-breiers. En het concept is eigenlijk heel helder:

Maar, nog cooler: jij kunt ‘m ook kopen, en wel via deze Kickstarter-pagina. Je moet wel even geduld hebben: de Kniterate wordt naar verwachting in april 2018 pas geleverd.

Heb je zin om je vóór april 2018 ook al te vermaken? Wellicht kun je dan voor dit veerloze vogeltje een cool truitje maken. Awww.

Reageer op artikel:
Trui breien? Deze brei-machine ‘print’ het zó voor je uit!
Sluiten