Froot.nl
Froot.nl Froot 24 jan 2018

Je kunt nu voor één dag trouwen met wie je ook maar wil

Heb je altijd al willen weten hoe het is om te trouwen? Ga dan nu proeftrouwen. En dat mag gewoon met wie jij maar wil: je beste vriend of vriendin, je lover of gewoon een wildvreemde. Het huwelijk duurt maar één dag en het is geheel gratis. Superleuk!

trouwen, bruilot, ja-woord,
Unsplash

Trouwen voor een dag, gewoon omdat het kan

Heb je al iemand in je hoofd wie jij gaat aanwijzen als uitverkorene? Jep, om mee te trouwen dus. Jij kunt nu ontdekken hoe het eruitziet als jij voor het altaar staat op ‘de grote dag’. Benieuwd geworden? Zorg dat je zondag 11 februari vrij bent, want dan is het jouw kans om te ervaren hoe het is om getrouwd te zijn.

Op deze bijzondere zondag staat een compleet team klaar in de Rotterdamse Markthal om de bruiloft te organiseren voor wie dat ook maar wil. Geen regels, niet rechtsgeldig, maar daarom juist wel extra leuk. Waarom zal je degene van wie je houdt niet willen laten zien hoe gek je op degene bent? En het mag dus iedereen zijn.

trouwen, huwelijk, ja-woord, Rotterdam, kans
Unsplash

De jurk zal niet ontbreken

Zonder prachtige bruidsjurk en een chique pak geen bruiloft natuurlijk. Dat wordt namens de Markthal allemaal geregeld. Om het geheel nog officieler te maken is er ook gedacht aan een trouwboekje dat jij mee mag nemen naar huis én je krijgt een huwelijksfoto van een echte fotograaf.

Maar WAAR dan!? Wanneer?!

Het trouwen voor één dag is helemaal gratis en kan dus in Rotterdam op zondag 11 februari tussen 12 en 18 uur. Hier vind je het officiële bericht. Be there or be square.

Reageer op artikel:
Je kunt nu voor één dag trouwen met wie je ook maar wil
Sluiten