Kirsten Beukers
Kirsten Beukers Froot 16 mrt 2017

Deze mensen trouwden op een nogal bijzondere manier: Midden in de oceaan!

Als je gaat trouwen, is dat een van de meest bijzondere dagen van je leven. Elkaar het ja-woord geven en daarna een groot feest geven is hoe de meeste mensen het aanpakken. En dan het liefst op een plek die voor jullie allebei bijzonder is. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om het midden in de oceaan te doen? Dat was precies wat de Mexicaanse ‘mermaid bride’ Susana wilde: zij en haar man wilden graag midden in de oceaan trouwen!

Susana: “Ik heb altijd van het water gehouden. Ik ben een scuba diver en heb altijd dichtbij de zee gewoond. Mijn meest gelukkige dagen heb ik meegemaakt in het water.” Het was voor haar dus een grote droom om in de oceaan te gaan trouwen. En die droom is eindelijk werkelijkheid geworden!

“In eerste instantie konden wij geen weddingplanner en fotograaf vinden die ons wilde helpen met onze bruiloft. Totdat we Del Sol Photography tegenkwamen. Zij vertelden ons dat we het móésten doen!” vertelt Susana.

Zo gezegd, zo gedaan. Het was een lastige klus volgens de fotografe. De fotografe, Sol, vertelt: “We moesten meer dan honderd mensen vervoeren met twee boten. Vervolgens was het ook erg last om de camera’s in het water te gebruiken. We gebruikten een drone en twee onderwatercamera’s. Maar het was een unieke ervaring!” En uniek is deze bruiloft zeker…

Bekijk meer foto’s van Del Sol Photography op Instagram en Facebook.

Bekijk ook deze trouwfotografen die alles doen voor de perfecte foto.

Reageer op artikel:
Deze mensen trouwden op een nogal bijzondere manier: Midden in de oceaan!
Sluiten