Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 18 mrt 2018

Een belachelijke (en vreemde) nieuwe trend: een telefoon balanceren op je vingertop terwijl je in een rijdende auto zit

Jongens, er is een nieuwe trend gaande die we even met jullie moeten bespreken. Het is namelijk niet alleen belachelijk, maar ook best wel grappig. Kun jij al een telefoon op je vingertop balanceren terwijl je je hand uit een rijdende auto steekt? Dat is waar Jeremy Wiegman, Kyle Hoglund, en Jackson Roeder nu namelijk viral mee gaan.

Dit zijn ze dan, Jeremy, Kyle en Jackson uit Huntington Beach, Californië

Een nieuwe, opmerkelijke, trend: het balanceren van je telefoon op je vingertop
Jeremy Wiegman

Niet al te lang geleden wisten de heren al flink wat volgers op Twitter de stuipen op het lijf te jagen. Ze waren druk in de weer om voorwerpen te balanceren op hun vingers…

Jeremy Wiegman

De heren noemen het spelletje ‘doggin’ it’. Het begon met munten:

Jeremy Wiegman

In gesprek met BuzzFeed zegt Jeremy: “Op een dag reden we op de snelweg en we staken onze handen uit het raam terwijl we munten tegen onze vingertoppen hielden. We besloten te kijken wie dat het langst volhield.”

Ze besloten een stapje verder te gaan met crackers

Jeremy Wiegman

En met cheeseburgers!

Jeremy Wiegman

Uiteindelijk werd het dus tijd om het met een iPhone te proberen. Het was Kyle die zijn telefoon er voor opofferde. Hoewel er een aantal experimenten goed waren gegaan liep het met deze telefoon minder goed af. Jeremy: “Ik was hem aan het opjutten en uiteindelijk werd hij mans, hij wilde wel eens laten zien dat hij dat kon. Lang verhaal kort: de telefoon was in drie stukken gebroken toen we hem weer op kwamen rapen.”

Tja, we zien allemaal gelijk dat het balanceren van een telefoon niet goed gaat:

Jeremy Wiegman

En die trend dan?!

De tweets van Jeremy waarin de voorwerpen en etenswaren werden gebalanceerd zijn inmiddels tienduizenden keren geretweet en mensen besloten ook zelf een poging te wagen:

Reageer op artikel:
Een belachelijke (en vreemde) nieuwe trend: een telefoon balanceren op je vingertop terwijl je in een rijdende auto zit
Sluiten