Froot 8 aug 2017 Sissy Westerhuis

Kun je je dat stel met die trage Tinder-romance nog herinneren? Hun date op Hawaii is een succes!

Een eerste date is natuurlijk altijd hartstikke spannend, maar Josh en Michelle gingen een stap verder. Nadat de twee elkaar op Tinder vonden volgde een zéér trage (maar echt: héél graag) online romance waar je hier alles over kunt lezen. De romance ging zo ver dat Tinder besloot in te grijpen en de twee naar Hawaii te sturen. En dat is dus waar de tortelduifjes nu zijn. Maar… Hoe gaat het eigenlijk met ze?!

Maandenlang stuurden de twee berichtjes naar elkaar, maar een echte ontmoeting zat er niet in. Al vanaf 2014 hielden ze het vol om elkaar zo te spreken. Good Morning America besloot een cameraman naar Hawaii te sturen om te checken of ze het ook in het echte leven zo goed met elkaar uithouden:

Zoals je ziet zijn ze allebei op het eiland én lachen ze allebei. We kunnen dus van een waar succes spreken. Tijdens hun eerste date zijn de twee al gaan fietsen, drankjes gaan drinken, ontspannen in de zon én leren ze elkaar natuurlijk een stuk beter kennen.

De 22-jarige Josh en de 21-jarige Michelle werd natuurlijk ook gevraagd of er een volgende date komt. De belangrijkste vraag! Josh: “Er is een hoop gaande, dus het is een beetje lastig geweest om nu al over de toekomst te spreken. Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat we elkaar vaker gaan zien. Ze is zo leuk!”

Ook Michelle is wel enthousiast: “We hebben nog geen concrete plannen maar ook ik weet vrij zeker dat onze wegen weer zullen kruisen.”

Ook via Twitter hebben de Tinderlovers laten weten hoe het met ze gaat:

Aww. Hoe lief! En Tinder? Die is ook hartstikke blij voor de twee:

Wil jij ook zo’n spetterende romance maar heb je echt géén idee hoe je in hemelsnaam een gesprek moet beginnen? Wellicht kunnen deze openingszinnen je helpen!

Reageer op artikel:
Kun je je dat stel met die trage Tinder-romance nog herinneren? Hun date op Hawaii is een succes!
Sluiten