Topchef Jaimie van Heije maakt van een Big Mac een sterrenmaaltijd

Topchef Jaimie van Heije maakt van een Big Mac een sterrenmaaltijd

Weet je nog? Dat de mannen van LifeHunters een aantal gerechten van de McDonald’s zó wisten te presenteren dat ze zelfs foodies op een foodbeurs wisten te imponeren?! Dit keer worden er opnieuw culinaire hoogstandjes gemaakt van een aantal iconische McDonald’s gerechten. Alleen gaan de mannen nu niet zelf aan de slag, maar zetten ze een aantal chefkoks aan het werk om er een eigen creatie van te maken. Te beginnen met Jaimie van Heije, eigenaar van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel én signature chef van het onlangs geopende Moon in Amsterdam. Hij wist iedereen te verrassen met zijn steak tartare, gemaakt van de ingrediënten van de Big Mac. En dat terwijl hij al in geen 3 jaar een Big Mac had gegeten!

Er zijn echter wel een paar regels: De chef mag alleen ingrediënten van de Big Mac gebruiken, maximaal één ingrediënt achterwege laten en maximaal twee extra kruiden toevoegen. Maar voordat Jaimie met de challenge aan de slag gaat, ging hij eerst met eigen ogen bekijken waar het vlees van de Big Mac nou eigenlijk vandaan komt.

Had jij ooit gedacht dat je dit ook van de ingrediënten van een Big Mac kunt maken?!

In samenwerking met LifeHunters

In samenwerking met LifeHunters