A. de Jong
A. de Jong Froot 25 apr 2018

Tom Hardy en zijn geniale onherkenbare rollen, met Venom als nieuwkomer

Tom Hardy speelt de duistere anti-held in de nieuwe film Venom, over de grote rivaal van Spider-man. Tom Hardy is te zien als journalist Eddie Brock, wiens lichaam wordt overgenomen door buitenaardse materie. Niet de eerste rol waarin de Engelse acteur onherkenbaar is. En waarschijnlijk weer geniaal.

Tom Hardy als Venom

Venom is een fictieve superschurk uit de strips van Marvel Comics en een vijand van de superheld Spider-Man. Hij verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #298 (maart 1988). De eerste beelden van Venom zijn deze week vrijgegeven in een veelbelovende trailer. Spider-Man is nog niet te zien, maar Sony heeft laten weten dat Venom onderdeel gaat worden van het ‘Sony Marvel Universe’. Dus we gaan er gewoon vanuit dat Spider-Man wel even komt buurten.

Bane in The Dark Knight Rises

Ja, de acteur snoept van twee walletjes; DC Comics en Marvel. We hebben het natuurlijk over zijn briljante rol als Bane in de Batman-film The Dark Knight Rises. ‘Speak of the devil and he shall appear‘. Geniaal.

tom hardy, bane, venom, batman, rollen

Tom Hardy als Al Capone

Net als Venom moet ook de film Fonzo nog uitkomen. Hierin speelt Tom Hardy de 47-jarige Al Capone, die na tien jaar gevangenisstraf lijdt aan beginnende dementie en ingehaald wordt door zijn gewelddadige verleden. Lees hier meer over Fonzo.

https://www.instagram.com/p/BhZTu7enDKn/?taken-by=tomhardy

Alfie Solomons in Peaky Blinders

Als Alfie Solomons is Tom Hardy misschien iets sneller te herkennen, maar alsnog een puik staaltje vakwerk van de make-up artist. Deze heerlijke serie behoeft verder geen uitleg. Dat de rol van Hardy goed is, is al lang geen verrassing meer.

tom hardy, Alfie Solomons, venom, rollen,

Tom Hardy als Charles Bronson /Michael Peterson

Niet de bekendste film met Tom Hardy, wel een erg goede. Michael Peterson is een veroordeelde crimineel die het grootste deel van zijn leven in gevangenissen heeft doorgebracht. Hij noemt zichzelf Charles Bronson, naar de filmacteur Charles Bronson. In 2008 werd een biografische film uitgebracht over Peterson, Bronson genaamd. Hardy met kale kop en snor, hij kan het hebben.

tom hardy, venom, charles bronson, rollen, onherkenbaar
Reageer op artikel:
Tom Hardy en zijn geniale onherkenbare rollen, met Venom als nieuwkomer
Sluiten