A. de Jong
A. de Jong Froot 13 apr 2018

Tom Hardy is onherkenbaar als Al Capone in de nieuwe film Fonzo

Een luid applaus voor make-up artists Audrey en Jay. Zijn zijn verantwoordelijk voor de metamorfose van Tom Hardy naar Al Capone, voor de nieuwe film Fonzo.

Fonzo gaat over het leven van de 47-jarige Al Capone, die na tien jaar gevangenisstraf lijdt aan beginnende dementie en ingehaald wordt door zijn gewelddadige verleden. Hoofdrolspeler Tom Hardy, die in zijn geniale rol als Bane in de Batman-film The Dark Knight Rises ook al onherkenbaar was, heeft een aantal foto’s van de set gedeeld. Eng realistisch is hij als als Al Capone, de Amerikaanse gangster die in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw de bijnaam Scarface verwierf. Niet te verwarren met de film Scarface, die weer heel ergens anders over gaat.

tom hardy, al capone, fonzo

Tom Hardy als Al Capone op de set van Fonzo

On topic. Hieronder de foto’s van Tom Hardy als Al Capone. Wanneer Fonzo in première gaat, is nog iet bekend. De film wordt geregisseerd door Josh Trank, onder meer bekend van Fantastic Four.

https://www.instagram.com/p/BhZTu7enDKn

Killing It! ➖ #tomhardy #joshtrank #fonzo #alcapone #fonzomovie #scarface #bts #behindthescenes #onset #neworleans #nola #biopic #gangster #mafia #mob #lindacardellini #kathrinenarducci #ginocafarelli #kylemaclachlan #tildadeltoro #noelfisher #mattdillon #masonguccione #jacklowden

A post shared by Fonzo (@fonzo_movie) on

https://www.instagram.com/p/BhdSoOOHRQ6

https://www.instagram.com/p/BhdJ-aLHt9I

https://www.instagram.com/p/BhZVwmjnNP6

Chasing Fonzo ♠️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

https://www.instagram.com/p/BhZUkWEnKFI

Reageer op artikel:
Tom Hardy is onherkenbaar als Al Capone in de nieuwe film Fonzo
Sluiten