Mark Hofman
Mark Hofman Froot 2 jul 2018

Dig: de datingapp voor mensen met een hond als huisdier

Ben jij gek op honden, maar heb je nog geen date kunnen vinden die deze liefde deelt? Dan is de Tinder-achtige app Dig zeker weten iets voor jou.

Dig is Tinder voor hondenliefhebbers

Dig is een datingapp die gemaakt is voor mensen met een grote liefde voor honden. Het kan namelijk zomaar eens voorkomen dat je Tinder date het niet helemaal eens is met de hoeveelheid tijd die je aan het beestje besteedt. Iemand die zelf honden heeft, of heel erg van honden houdt, kan dit een stuk beter. Daarom dachten de bedenkers van Dig dat het wel eens makkelijk kon zijn om deze mensen met elkaar in contact te brengen. Iets wat mogelijk is dankzij deze ‘Tinder voor hondenliefhebbers’.

Tinder, datingapp, honden, dieren, liefde

Hoe werkt het?

Heel simpel. Je maakt een profiel aan op Dig en geeft daar vervolgens je voorkeuren door. Wil je mensen ontmoeten met hond of zonder hond? De app verbindt jou aan de juiste hondenliefhebber. Vervolgens kan je er voor kiezen om, net als bij Tinder, samen op date te gaan. Ook kun je afspreken bij een vrije uitlaatplek of in een park. Hond mee, babbelen en voor je het weet ben je getrouwd.

Dig is via deze link te downloaden voor iOS

Reageer op artikel:
Dig: de datingapp voor mensen met een hond als huisdier
Sluiten