Terwijl ze Pokémon Go speelde, stuitte ze op een gigantische hoeveelheid spinnenwebben

Iedereen die Pokémon Go speelt is er inmiddels achter gekomen dat je veel sneller op plekken komt waar je normaal gesproken niet zo snel zou komen. Nog even een extra blokje om, om die ene Pokémon nog even te vangen!

Ook Leslie Schmidt en haar vriend kwamen afgelopen zondag op een nogal bijzondere plek uit toen ze samen Pokémon Go speelden in het Australische Yinnar, Victoria. Ze stuitten op een magisch en tegelijkertijd onwerkelijk stukje natuur. Niet dat het park zelf zo bijzonder is. Maar de staat waarin het park zich in verkeerde allerminst.

spinnenpark1

‘We waren op zoek naar een Meowth, maar kregen ‘m niet te pakken’, vertelt ze Buzzfeed. Ze werden namelijk een beetje afgeleid door de omgeving. Niet heel gek, want werkelijk het hele park was bedekt met spinnenwebben.

spinnenpark2

Zie je! Door dat malle Pokémon spel kom je nog eens ergens!

spinnenpark3

Het is overigens niet voor het eerst dat dit gebeurde in Australië. Tijdens periodes dat er veel regen valt en er overstromingen zijn, worden spinnen gedwongen het hoger op te zoeken.

spinnenpark4

Maar het zou volgens Leslie Schmidt ook kunnen zijn gebeurd doordat spinnen werden meegesleurd door de wind, terwijl ze net met hun spinnenwebdraad aan het ‘parachutespringen’ waren, om een web te maken.

spinnenpark5

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Terwijl ze Pokémon Go speelde, stuitte ze op een gigantische hoeveelheid spinnenwebben
Sluiten