Tessa Ham
Tessa Ham Froot 11 jun 2018

Tom Bob verandert New York in één groot kunstwerk

Regenpijpen, putdeksels, gletsjers en elektriciteitshuisjes: het zijn allemaal niet echt dingen waar je hart sneller van gaat kloppen. Laten we even eerlijk zijn, deze doodnormale dingen zijn gewoon ronduit lelijk. Tot kunstenaar Tom Bob zijn fantasie erop heeft losgelaten dan. Tom Bob verandert met zijn magie (of nou ja, graffiti) de dingen in New York op straat waar je normaal gesproken straal voorbij zou lopen in geweldige street art.

New York hervormen met street art

Street art heeft in tegenstelling tot veel andere soorten van kunst natuurlijk de unieke kans om in te spelen op de omgeving. Dat is precies de kracht van Tom Bob. Langzaamaan verandert hij New York in één groot kunstwerk. Deze kunstenaar weigert om gewoon op deze wereld te leven. Hij wil de wereld hervormen.

Door zijn verbeelding en talent veranderen de meest saaie pijpen in slangen en gewone putdeksels in bowlingballen. Zijn grappige cartoonachtige designs inspireren je om wat vaker out of the box te denken. Als deze street art geen glimlach op je gezicht weet te toveren vandaag, dan weet ik niet wat dat wel zou doen. Meer zien? Check hier zijn Instagram!

Een straat in New York voordat Tom Bob er tegenaan is gelopen:

De straat nadat hij zijn fantasie erop heeft losgelaten:

Voor:

Na:

Voor:

Na:

Voor:

Na:

Voor:

Na:

Voor:

Na:

Reageer op artikel:
Tom Bob verandert New York in één groot kunstwerk
Sluiten