Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 19 okt 2017

Met de afdrukken van zelfgemaakte ‘stempels’ werd deze te gekke stop-motion video gemaakt

Wie in deze moderne tijden nog wil opvallen met zijn producties, die moet iets geks verzinnen. En dat is de dames en heren van creatief bureau DBLG gelukt. Het Londense bedrijf heeft namelijk de handen ineen geslagen met animatiebureau Animade om een toffe campagne in elkaar te draaien voor DLBG’s 10de verjaardag.

De twee bedrijven hebben Hey Pressto gelanceerd: met 3D-printers zijn stempels gemaakt om zo gepersonaliseerde afdrukken in de huid te kunnen drukken. Combineer je de stempels met stop motion én een paar lijven? Dan krijg je deze briljante clip.

Dit is de clip in kwestie:

En zo werd het gemaakt:

Jep, bilspleten, tepels, haar en flinke lappen huid! Lachen toch? DLBG had een oproep gedaan om te kijken of mensen in de clip mee wilden spelen en bijna 300 mensen meldden zich er voor aan, vertelt DLBG’s oprichter Grant Gilbert aan It’s Nice That. Wellicht helpt het dat de ‘tatoeages’ zo tijdelijk zijn! Dat is in dit geval wel anders…

Er is trouwens iemand geweest met hetzelfde idee, alleen werkte hij met echte tattoos om er een stop-motion filmpje van te maken…

Inspiratie!

Wil je ook graag een tatoeage maar moet ie wel íets langer blijven zitten dan deze variant? Kijk dan eens naar deze bijzondere trends: tattoos van huisdieren, tattoos die extreem lelijk zijn en wat dacht je van tattoos die een mooie band in beeld brengen?

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Met de afdrukken van zelfgemaakte ‘stempels’ werd deze te gekke stop-motion video gemaakt
Sluiten