Stiekem altijd al eens willen inbreken? Met deze ‘break-in experience’ kan het!

Misschien heb je al eens gehoord of gelezen over de zogenaamde ‘Escape Roomes’, of heb je het misschien zelf wel eens gedaan. Voor wie geen idee heeft waar we het over hebben: In een escape room laat je je vrijwillig opsluiten om vervolgens opdrachten uit te voeren om vrij te komen. Supertof en zeker aan te raden.

Maar…?

Inderdaad, er is altijd een maar. Want is het eigenlijk niet veel toffer om juist ergens in te breken om er vervolgens met iets waardevols vandoor te gaan? Precies dat is nu mogelijk in de eerste break-in experience van Nederland: The Vault. Bedacht door de initiatiefnemers van Sherlocked. Hier is het de bedoeling dat je met een groep van vier tot zes spelers moet inbreken in de zwaarbeveiligde kluizen van de Beurs van Berlage in Amsterdam.

En ja, ook onder lasers doorkruipen hoort daarbij

Waar, wanneer en wat kost het?

De break-in experience is elke dag van ‘s morgens tot ‘s avonds laat te doen. Ga wel met een groepje van 4 tot 6 personen, want de kaarten kosten tussen de €139 en €149 per groep, zodat je de kosten kunt delen. Meer handige info over Sherlocked The Vault lees je hier.

Lijkt dit je wel wat?

Check dan vooral even het volledige artikel van onze broertjes van WANT die deze experience zelf al mochten ervaren. Je leest hier wat ze er van vonden.

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!”[/likebutton]

Reageer op artikel:
Stiekem altijd al eens willen inbreken? Met deze ‘break-in experience’ kan het!
Sluiten