Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 23 aug 2017

Handig als je houdt van meezingen: deze speaker laat de songteksten op te gekke wijze zien!

Eén van de vele redenen waarom mensen zo dol zijn op muziek is de (doorgaans) steengoede songteksten! Maar vrij weinig is zo stom als willen meebrullen met de hartenkreten en dan de teksten niet kennen van de track….

Gelukkig kunnen we daar een eind aan maken door de songteksten er bij op te zoeken. Het internet staat er immers vol mee. Toch is ook dat weer niet helemaal ideaal, want zo zit je tijdens het zingen de hele tijd naar je telefoon te staren.

Het Japanse bedrijf COTODAMA heeft een apparaat ontwikkeld dat gepassioneerde zangers uit hun lijden kan verlossen: de Lyric Speaker.

Deze speaker laat namelijk de songteksten van hitjes laat zien. Op prachtige wijze worden de woorden gevisualiseerd. Zo is je geluidsinstallatie niet alleen een hulpmiddel maar ook een mooie eyecatcher in je huis:

En dit is hoe ‘ie eruitziet als hij aan staat:

Spoel de ietwat lange introductie even door en scroll naar 2:42 om te zien hoe het eruitziet als de geluidsinstallatie de teksten afspeelt:

Fans en fanaten die deze speakerbox op hun verlanglijstje hebben staan moeten wel even sparen: de speaker kost zo’n 3833 euro! Kopen doe je hier.

Zo’n speakertje is geinig, maar deze 105-jarige dame had iets héél anders op haar verlanglijstje staan. Ha!

Reageer op artikel:
Handig als je houdt van meezingen: deze speaker laat de songteksten op te gekke wijze zien!
Sluiten