Froot 14 apr 2017 Sissy Westerhuis

Spanjaard laat door middel van een zwangerschapsshoot weten dat hij vader wordt

Francisco Pérez is een goedlachse Spanjaard die wel in is voor een geintje. De vader uit Malaga besloot namelijk dat het een uitstekend idee zou zijn als hij een zwangerschapsfotoshoot zou houden. Hij zou immers vader worden van een dochter, genaamd Noelia.

Het resultaat?

Mooie, maar vooral lachwekkende foto’s van een ietwat dikke man met een beschilderde buik. Ha! De fotoshoot was overigens ook een prima gelegenheid om vriend en fotograaf Martyn Wilkes te supporten: hij wilde namelijk zijn portfolio zwangerschapsfotografie uitbreiden!

Martyn: “Ik kwam met het idee omdat ik altijd om mijn vriend Francisco moet lachen. Hij is zó dik dat hij wel zwanger kon zijn. Zijn buik is perfect rond en past daarom perfect bij het plaatje dat ik in gedachten had. Ik zocht naar elegantie, bloemen, natuur en natuurlijke schoonheid – en natuurlijk het tegenovergestelde.” Aha!

Martyn schrijft op Facebook: “Het mooiste in het leven is om leven te geven, om schoonheid door te geven, om te ervaren hoe het is om Moeder Natuur’s mooiste cadeau te krijgen. Francisco mag over vijf weken een dochter verwachten, dus de vadersdroom wordt werkelijkheid.” Awww. 😉

Wonderschoon, Francisco! Niet te porren voor zo’n fotoshoot? Dan kun je je zwangerschap ook op één van deze 28 originele manieren aankondigen. Hoewel… Deze manieren zijn ook wel erg leuk!

Reageer op artikel:
Spanjaard laat door middel van een zwangerschapsshoot weten dat hij vader wordt
Sluiten