Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 5 feb 2018

Sneeuw op de oprit? Deze Amerikaan heeft een rigoureuze (maar effectieve) oplossing

Hoe kom je erop?

Caplinger zei in gesprek met WSET dat hij een echte hekel heeft aan sneeuwscheppen. Nadat hij in een tijdschrift had gelezen over deze methode besloot hij het zelf ook eens te proberen en… Het werkte wel! <');

Nathanael Caplinger uit Amherst – een dorp in het Amerikaanse Virginia – ging uiterst opmerkelijk én effectief te werk toen hij sneeuw op zijn oprit had liggen. Hij gebruikte namelijk een vlammenwerper om van de laag af te komen. Volgens WRIC ABC 8News heeft de lokale overheid het gezien en gezegd ‘het kan zijn dat dit niet voor iedereen werkt’. Haha. Eén ding is zeker: het scheelt wel een hoop rugpijn én tijd.

Zo kun je dus ook sneeuw wegwerken:

Hoe kom je erop?

Caplinger zei in gesprek met WSET dat hij een echte hekel heeft aan sneeuwscheppen. Nadat hij in een tijdschrift had gelezen over deze methode besloot hij het zelf ook eens te proberen en… Het werkte wel!

athanael Caplinger uit Amherst – een dorp in het Amerikaanse Virginia – ging uiterst opmerkelijk én effectief te werk toen hij sneeuw op zijn oprit had liggen. Hij gebruikte namelijk een vlammenwerper om van de laag af te komen. Volgens WRIC ABC 8News heeft de lokale overheid het gezien en gezegd ‘het kan zijn dat dit niet voor iedereen werkt’. Haha. Eén ding is zeker: het scheelt wel een hoop rugpijn én tijd.

Zo kun je dus ook sneeuw wegwerken:

Hoe kom je erop?

Caplinger zei in gesprek met WSET dat hij een echte hekel heeft aan sneeuwscheppen. Nadat hij in een tijdschrift had gelezen over deze methode besloot hij het zelf ook eens te proberen en… Het werkte wel! <

Reageer op artikel:
Sneeuw op de oprit? Deze Amerikaan heeft een rigoureuze (maar effectieve) oplossing
Sluiten