Slapende tweeling schittert in de leukste creaties van hun moeder

Slapende tweeling schittert in de leukste creaties van hun moeder

Wie in verwachting is van een tweeling – of er toevallig een heeft rondlopen – weet alvast één ding zeker: het is nogal een happening. En als de oogappeltjes dan eindelijk slapen kun je als vader en moeder zijnde eindelijk rustig je eigen ding doen… Creatief bezig zijn bijvoorbeeld!

Ayumi Omori doet dat ook, maar maakt daarbij juist gebruik van haar kindertjes. Ze legt de kinderen in kleurrijke pakjes op zo’n manier neer, dat het lijkt alsof ze een bekend beeld (of bekende scène) aan het naspelen zijn.

ayumiomori5

Met voorwerpen zoals de stofzuiger, lakens, knuffels en dozen weet Ayumi haar kinderen Ichika en Taichi te laten shinen op het zelfgemaakte toneel.

ayumiomori17 ayumiomori16 ayumiomori15 ayumiomori2 ayumiomori13 ayumiomori1 ayumiomori6 ayumiomori8 ayumiomori11 ayumiomori12 ayumiomori18 ayumiomori9 ayumiomori10 ayumiomori4 ayumiomori3

Je kunt Ayumi en haar schattige kindertjes volgen via Instagram. Mocht het je verbazen dat de kinderen van Ayumi zoveel mee kunnen maken zonder het te beseffen, dan zou je eens moeten kijken naar deze slapende ukkies. Ze kunnen het overal!