Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 6 dec 2017

Dit is wat er gebeurt als je een sceptische zesjarige vraagt een brief aan de kerstman te schrijven

Sure, de feestdagen zijn top. Eten, drinken, mooie mensen en… Als je wat jonger bent kun je doorgaans ook nog op een hoop cadeautjes rekenen. We weten allemaal hoe spannend het kan zijn wanneer je jong bent en de de Sint of de Kerstman er weer aan komt. Ben ik lief genoeg geweest dit jaar? Krijg ik die Barbie die ik zo graag wilde? En op wat voor cadeautjes kan ik nog meer rekenen?!

Dear Santa…

Amerikanen vieren natuurlijk geen Sinterklaas, maar des te leuker is het dan ook om rond de Kerst samen te komen. Net als dat wij vroegen brieven schreven en deze in onze schoen stopte voor Sinterklaas, doen de kindertjes dat daar voor de kerstman. Voor iedereen natuurlijk een belangrijk moment, maar: niet voor de zesjarige zoon van verslaggever Sarah McCammon. Toen hij de opdracht kreeg om een brief te schrijven aan de kerstman had niemand hierop gerekend:

Sarah McCammon

We snappen het als je niet helemaal kunt lezen wat er staat. Maar dit heeft de zesjarige geschreven:

“Dear Santa,
Santa Im only doing this for the class. I know your notty list is empty. And your good list is emty. You dont know the trouble I’ve had in my life. Good bye.
Love,
Im not telling you my name.”

Reageer op artikel:
Dit is wat er gebeurt als je een sceptische zesjarige vraagt een brief aan de kerstman te schrijven
Sluiten