Kirsten Beukers
Kirsten Beukers Froot 17 aug 2017

Smacht je naar een spannende serie? Dan is Scandal hoogstwaarschijnlijk je nieuwe favoriet!

Als jij een echte bingewatcher bent, dan is het vinden van een vermakelijke én goede serie vast een herkenbaar probleem voor jou. Het liefst kijk je een serie die jou vanaf aflevering één al meesleept en zorgt voor de nodige uurtjes slaaptekort. And guess what… Wij hebben goed nieuws voor je, want dan is de serie Scandal van ABC Studios de perfecte serie voor jou deze zomer!

Scandal – gemaakt door het team van Grey’s Anatomy – is een spannende serie die laat zien hoe het eraan toegaat achter de gesloten deuren van de politiek in Washington D.C. De stoere Olivia Pope, gespeeld door Kerry Washington, wordt samen met haar team ingezet om de schade van de meest smerige, obscene schandalen te beperken.

De toegewijde advocate en ijzersterke crisismanager Olivia en haar team zorgen ervoor dat alle sappige geheimen en schandalen binnen de elite van Washington nooit aan het licht komen. Haar team bestaat uit een gehaaide advocaat, een trouwe detective, een loyale hacker en een nieuweling mét een groot geheim. Hoewel het team op zijn best is wanneer ze werken aan de problemen in de politieke wereld, hebben ze meer moeite met het oplossen van hun eigen dilemma’s.

De thrillerserie is niet alleen ontzettend spannend, ook het liefdesleven van de personages komt aan bod. En mede dankzij dat vleugje romantiek is de serie extra verslavend. Zowel binnen als buiten het Witte Huis ontstaan er verschillende affaires, die natuurlijk ook vaak achter gesloten deuren moeten blijven.

We kunnen ons voorstellen dat je Scandal van begin tot eind in één keer wilt zien, zonder te moeten wachten. And guess what… Dat kan! Alle afleveringen van seizoen één tot en met vijf staan nu op Movies & Series van Ziggo, Videoland en in het pluspakket van KPN. Heb jij al een abonnement op één van deze streamingdiensten, dan kun je de serie zonder extra kosten bekijken!

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor een toffe serie? Bekijk dan ook deze 5 spannende series van jaren geleden, die nog steeds het kijken waard zijn.

In samenwerking met ABC On Demand

Reageer op artikel:
Smacht je naar een spannende serie? Dan is Scandal hoogstwaarschijnlijk je nieuwe favoriet!
Sluiten