Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 15 mrt 2018

Nederlandse reisvlogger Hugo is ernstig ziek en heeft jouw hulp nodig om te blijven leven

Hugo heeft bijna 10.000 volgers op zijn YouTube-kanaal ‘We Wander Asia‘. De 28-jarige Nederlandse reisvlogger deelt er video’s van zijn avonturen in het wonderschone Azië. Hij heeft een hele hoop gezien van de wereld en in zijn video’s straalt het enthousiasme er vanaf. Het ging hem voor de wind.

Het gaat niet goed

Maar, het gaat nu helemaal niet goed met Hugo. Hij zit namelijk in het laatste stadium van de chronische ziekte van Lyme en zonder stamceltransplantatie overleeft hij het niet. En daarom is er nu een wereldwijde crowdfundingsactie opgestart om Hugo’s leven te redden.

In deze video legt Hugo (in het Engels) uit wat er aan de hand is:

Afhankelijk van donaties om te blijven leven

Vrienden van Hugo hebben de crowdfundingsactie ‘Save Hugo’ gestart. De nodige stamceltransplantatie wordt in Nederland niet vergoed en de ziekte wordt nog onvoldoende erkent. Hugo is daarom afhankelijk van donaties. Er is bijna 50.000 euro nodig en jij kan hem helpen.

Via deze pagina kun je een bijdrage leveren aan deze actie

Ieders hulp is enorm welkom

Wil jij helpen het leven van Hugo te redden? Alle kleine beetjes helpen. Via deze pagina kun je het complete verhaal van Hugo lezen en, nog belangrijker voor hem, geld doneren.

Reageer op artikel:
Nederlandse reisvlogger Hugo is ernstig ziek en heeft jouw hulp nodig om te blijven leven
Sluiten