Froot 13 dec 2017 Sissy Westerhuis

Deze man gebruikt kerstlampjes die al bijna 50 (!) jaar oud zijn

Als Ross Shaddick zijn kerstboom aan het versieren is, doet hij dat niet met gewone lampjes. Hij hangt vol trots de lampjes op die al ouder zijn dan hij is!

De 38-jarige Shaddick woont in het Engelse Plymouth. Aldaar versiert hij dan ook een boom met lampjes die maar liefst 48 jaar oud zijn: zijn moeder heeft deze gekocht in 1969. Wow!

Wie straalt meer, de lampjes of Ross?

Speciale maatregelen

Het mooiste van alles? Hij heeft de kerstlampjes nog nooit hoeven vervangen, geen enkele van de hele lichtslinger! Omdat het de Engelsman tof lijkt een 50e verjaardag te kunnen organiseren voor de lampjes is hij heel voorzichtig: hij bewaart de lampjes ín de (plastic) boom: zo hoeft hij ze nooit in en uit te pakken als de feestdagen zich weer aandienen. Superslim.

Wel streng

Daarnaast heeft Ross nog een andere maatregel, die hij deelt met SWNS: “De lampjes staan alleen aan als ik ook in de kamer ben.” Wijs.

Heel want branduren

Natuurlijk weet Ross heel goed dat de lampjes niet alle feestdagen van zijn leven zullen verlichten: ze hebben al 30.000 voor plezier gezorgd. De lampjes zouden het dus zomaar kunnen begeven maar tot die tijd houdt Ross stug vol: hij weigert andere lampjes te kopen.

Reageer op artikel:
Deze man gebruikt kerstlampjes die al bijna 50 (!) jaar oud zijn
Sluiten