Deze prachtige comic over een vader en zijn opgroeiende dochter is raak. Heel raak…

Het lijkt wel zo te zijn dat hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd gaat. Waar het als kind een eeuwigheid leek te duren voor het eindelijk weer weekend was, vliegen de dagen, weken, maanden en zelfs jaren nu juist voorbij. En vooral wanneer je vader of moeder van jonge kinderen bent lijkt de tijd voorbij te vliegen. Het is dan ook belangrijk te genieten van alle mooie en kostbare momenten. Want het zijn slechts de herinneringen die overblijven en waar je op terug kunt kijken.

En juist dát ongrijpbare gevoel wilde illustrator Dan Dougherty uiten in een comic. Het resultaat? Een cartoon die je, ondanks de weinige tekst, diep in je hart raakt.

Meer comics van Dan Dougherty zien? Neem dan ook een kijkje op zijn Facebookpagina!

De band tussen vader en kind

Niet alleen de band tussen moeder en kind is onwaarschijnlijk belangrijk, ook een goede band tussen vader en kind is belangrijk. Helaas krijgen vaders in Nederland maar 2 dagen verlof na de geboorte van de baby. Een nogal ouderwetse en onacceptabele regeling, als je het ons en ook onze zusjes van Bedrock vraagt. Om hier verandering in te brengen hebben zij een petitie opgestart voor een modern ouderschapsverlof (=een maand verlof voor de vader of partner van de moeder). Wil je hier meer over weten en/of de petitie tekenen? Dat kan hier!

Bekijk ook: 18 single vaders die echt alles over hebben voor hun kinderen

single vaders
Reageer op artikel:
Deze prachtige comic over een vader en zijn opgroeiende dochter is raak. Heel raak…
Sluiten