De politie van Amsterdam biedt op AirBnB een wel héél opmerkelijke slaapplaats aan

Wil je overnachten in Amsterdam? Dan kun je natuurlijk een kamer in een van de vele dure (of juist crappy) hotels boeken, of je kunt een AirBnB’tje boeken. Dat laatste is een perfecte oplossing om (met een beetje geluk) voor een relatief goedkope prijs een kamer of huis te huren van een particulier.

Wat dacht je van een privékamer in hartje Amsterdam voor slechts €90? Lijkt dat je wat? Let dan even goed op en lees de volgende AirBnB aanbieding van niemand minder dan… de Politie van Amsterdam!

In het volledige bericht staat:

Vanaf dit weekend op AirBnB: Unieke slaapplek hartje Amsterdam

Privé Kamer – 1 gast – 1 slaapkamer – 1 bed – € 90,- per nacht

Beschikbaar vanaf april: sobere maar knusse kamer in historisch pand in Amsterdam Centrum. Leidseplein en negen straatjes om de hoek! Een oase van rust in het hart van Amsterdam. U krijgt een slaapervaring met veel privacy om nooit te vergeten.
Faciliteiten: badkamer en toilet en suite, 24/7 maaltijdservice en uniek dakterras met veilige afrastering. Het gebouw is gesitueerd aan het water en aan de rand van het historische centrum van Amsterdam, op loopafstand van vele uitgaansgelegenheden. Het pand heeft vele historische details waaronder een beeldengroep aan de gevel van stadsbeelhouwer Hildo Krop en een Japanse binnentuin met een koi-vijver en een eigen aanlegsteiger. De directe omgeving is gevrijwaard van criminaliteit. Uw medegasten worden strikt gescreend voor zij toegang krijgen tot het pand.
Bagage kunt u zonder zorgen achterlaten bij onze incheckbalie. Het inchecken gebeurt via zeer geavanceerde technieken. Een paspoort is niet vereist; uw boeking wordt gecontroleerd met hulp van uw vingerafdruk en andere biometrische gegevens. We hebben jarenlange ervaring met overnachtingen van mensen die even tot rust moeten komen.

En nog even een blik werpen op de foto’s van die mooie ‘accommodatie’

Klinkt haast te mooi om waar te zijn he? Je zou bijna denken dat het morgen 1 april is 😉

Bekijk ook: 10 fantastisch mooie AirBnB’s in Europa

Reageer op artikel:
De politie van Amsterdam biedt op AirBnB een wel héél opmerkelijke slaapplaats aan
Sluiten