Oh my, er is een poepcafé en ze serveren alle gerechten volledig in stijl

Stel je voor: je maaltijd wordt je voorgeschoteld in een toilet en je ijsje komt in de vorm van een drol voor je neus. Dat kan alleen in het poepcafé. Ze serveren er zowel diners als desserts en die worden volledig in stijl op je tafel neergezet.

Poepcafé

De bedenker heet Lien Ngyuen en ze heeft een compleet dessertmenu samengesteld dat helemaal in de sfeer van De Grote Boodschap is. Het doel van het café? ‘Ik wil poep leuk maken’, zegt ze zelf. De naam van het restaurant is in ieder geval ook in stijl, namelijk The Modern Toilet.

poepcafe

Toronto

Lien kwam op het idee om zelf een poepcafé te beginnen toen ze bij haar familie in Taiwan op bezoek was en er daar eentje tegen het lijf liep. Ze maakte eerst haar studie af en daarna heeft ze het café naar Toronto gehaald.

poepcafe

Niets is ‘gewoon’

Op het menu staan klassieke Thaise, Japanse en Koreaanse gerechten, maar daarnaast verkoopt het restaurantje ook chocolade ijs in de vorm van poep. En dit alles krijg je niet op een normaal bord, maar in schaaltjes en bakjes in de vorm van een wc. En o ja, denk maar niet dat ze normale stoelen hebben, want je zit op een object dat prima door kan voor een toilet.

En Nederland?

Je kunt het poepcafe inmiddels ook vinden in Rusland, Zuid-Korea, China, Japan en Indonesië. Nederland staat nog niet in dat lijstje, maar als iemand zich gepoepe.. eh, geroepen voelt?

poepcafe
poepcafe

Trouwens, heb je wel zin gekregen om een café te bezoeken, dan moet je hierrrr zijn.

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Oh my, er is een poepcafé en ze serveren alle gerechten volledig in stijl
Sluiten