Froot.nl
Froot.nl Froot 7 mrt 2018

Nice! Met deze sneakers kun je supersimpel pizza bestellen

Stel je zit ‘s avonds op de bank en opeens heb je een vreetkick. Dan kun je natuurlijk je huis doorlopen om te kijken of er nog wat te scoren valt. Er gaat echter niks boven een fijne pizza om je honger mee te stillen. Dat je vervolgens spijt hebt en de hele dag in de gym moet doorbrengen om de calorieën weg te werken, laten we dan even buiten beschouwing. Hoewel het bestellen van een pizza vandaag de dag al een fluitje van een cent is doet Pizza Hut in de Verenigde Staten daar nog een schepje bovenop. Ze hebben er de Pie Tops geïntroduceerd: sneakers die met één druk op de knop je pizza bestellen!

Pizza bestellen met je schoenen?!

Het is een promotie die Pizza Hut heeft lopen voor de zogenaamde March Madness. Daarin staat het College Basketball centraal en dat zorgt er voor dat veel Amerikanen dagen voor de tv doorbrengen om zo niks te missen. Maar ja, dan heb je wel honger en daar zijn de schoenen de mooie redding voor. Via Bluetooth verbind je het schoeisel aan je telefoon en zo kun je de Pizza Hut-app activeren om vervolgens je hap te bestellen.

Als de bezorger vervolgens aan de deur komt, dan kun je met een andere druk op de knop je tv ook pauzeren (als je een smart-TV hebt) zodat je geen seconde hoeft te missen van de actie. De schoenen zijn niet te koop, maar er worden 50 paren door Pizza Hut en Hypebeast weggeven aan Amerikaanse gebruikers. Mocht je ze dus echt willen, dan moet je waarschijnlijk over een maand op eBay kijken. Of we kijken een Nederlandse pizzagigant aan voor een paar interessante schoenen.

De schoenen komen – zoals je hierboven al even zag – in een rode en een bruine variant. Trek gekregen? Wellicht is dit geschenk uit de hemel dan een goeie 😉

Reageer op artikel:
Nice! Met deze sneakers kun je supersimpel pizza bestellen
Sluiten