Photoshoppend internet gaat helemaal los op deze briljante foto van een badass hond

Photoshopbattles, daar kunnen we maar geen genoeg van krijgen. Zodra er een grappige, stoere of opmerkelijke foto van een persoon of een dier verschijnt, gaat het internet helemaal los en maken de grappenmakers en creatievelingen met wat hulp van Photoshop de gekste en grappigste creaties. Zo zagen we dat bijvoorbeeld al bij dit hondje en deze viervoeter gebeuren, maar ook bij deze man die rustig bleef zitten in de Starbucks na een hevige onderstroming.

En dit keer is het de beurt aan de 2-jarige Roxy, de gigantische Bordeauxdog, die haar baasje Nick Morris ALTIJD achtervolgt. De vrouw van Nick wordt er een beetje gek van en is het gekwijl van Roxy ook zat, dus heeft ze Roxy al uit huis verbannen. Maar dat maakt Roxy niks uit, want ze mag elke dag met haar baas mee in de auto, die werkzaam is als koerier in Londen. “Ze rijdt al met mij mee sinds ze pup is, dus ze voelt zich comfortabel in het busje”, vertelt Nick. En dat ze zich op haar gemak voelt is goed te zien ook. Kijk maar eens hoe relaxed ze hier lekker uit het raam hangt:

Voorbijgangers kunnen maar geen genoeg krijgen van Roxy. Er staan vaak rijen mensen die foto’s van haar willen maken. Hij heeft zelfs een keer 40 mensen geteld die Roxy stonden te bekijken en te fotograferen. En je weet… Als er zo’n stoere foto op het internet belandt, dan kunnen er alleen maar leukere foto’s uit komen!

1.

2.

De grootste lol met Photoshop.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Photoshoppend internet gaat helemaal los op deze briljante foto van een badass hond
Sluiten