Bruidsmeisje photobombt een trouwfoto en het hele internet ligt in een deuk

Bruidsmeisje photobombt een trouwfoto en het hele internet ligt in een deuk

Als bruidmeisje ben je een superbelangrijke schakel op de mooiste dag van het leven van de bruid en de bruidegom, al is het maar voor de foto’s. Een nobele taak die je heel serieus moet nemen. De Canadese Sharilyn Wester nam de hare een tikkie minder serieus. Wat wel weer heel grappig uitpakte.

Sluier

Bruidsfotograaf Ashley Hempel vroeg tijdens het schieten van de kiekjes of Sharilyn de sluier van de bruid mooi neer wilde leggen. In plaats daarvan deed ze iets totaal anders, wat een heel grappig plaatje opleverde. Ze gaf namelijk een showtje weg, door gekke bekken te trekken met de sluier. Het allerleukste was dat bruid Rebecca en haar man James op dat moment helemaal niks doorhadden.

trouwfoto

Met voorbedachte rade

Ondanks dat het lijkt alsof Sharilyn de grap ter plekke had bedacht, zat ze hier in werkelijkheid al een tijdje op te broeden. ‘Het grapje was gebaseerd op een foto die Rebecca en ik samen een keer voorbij hadden zien komen. Dat was jaren voor de bruiloft, en nu was het moment om de show te stelen eindelijk daar’, zegt ze. De plaatjes zijn fantastisch geworden.

Bekijk ook: Deze jongens gaan met elkaar trouwen, maar niet omdat ze van elkaar houden

Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!