Froot 2 aug 2017 Sissy Westerhuis

Het leven wordt een stuk makkelijker nu je weet hoe je in een handomdraai een perzik pelt

Perziken, je kent ze wel. Zacht, rond en zoet. Oh, oh, oh… Zó lekker. Maar om ‘m eetbaar te maken, het liefst zonder velletje, ben je soms wel even bezig. Dat gaat niet altijd even makkelijk. Tot vandaag dus. Want zodra je het filmpje hieronder hebt bekeken is je leven als perzikliefhebber in één klap zo veel makkelijker:

Het filmpje werd gemaakt en gedeeld door de Japanse Twitteraar Okada en is inmiddels al meer dan 52.000 keer gedeeld. En dat is niet zo gek, want deze manier is simpelweg baanbrekend. Maar, hoe kwam ‘Okada’ er dan bij?!

In gesprek met BuzzFeed vertelt zij dat ze een tweet tegen kwam waarin werd beschreven hoe je perziken 20 seconden in heet water moet houden en daarna vijf minuten moet laten liggen in koud water. Tja, dat is natuurlijk wel iets om uit te proberen! Let er natuurlijk wel even op dat je een perzik uitzoekt die rijp is!

10 dagen nadat de tweet van Okada viral ging in het Oosten werd ook het Westen opgeschud door dit bizarre nieuws:

De reacties zijn even briljant als deze uitstekende ontdekking:

En… Kende jij deze truc al?

Dol op fruit? Lees dan ook even het artikel waarin je leert te bekijken of een ananas rijp is én het artikel waarin we vertellen hoe je een lekkere watermeloen uitzoekt. Eet smakelijk!

Reageer op artikel:
Het leven wordt een stuk makkelijker nu je weet hoe je in een handomdraai een perzik pelt
Sluiten