Patisserie chef Amaury Guichon maakt bizar mooie chocolade desserts

Mark Hofman 8 jul 2018 Froot

Eten en kunst zijn, wat ons betreft, de beste dingen die er zijn. Combineer de twee en we gaan compleet uit ons dak. Zeker wanneer we de chocolade creaties van patisserie chef Amaury Guichon zien.

Chocolade patisserie van Amaury Guichon

Fantastisch mooie bomen, klokken en platenspelers. We zien ze vaker voorbij komen, maar niet van chocolade. Het is het werk van chef Amaury Guichon uit Las Vegas (oorspronkelijk Frankrijk). Hij maakte in de afgelopen tien jaar een ontelbaar veel bizar mooie creaties van chocolade.

Patisserie, Amaury Guichon, pateserie, art, foodporn, food art

Guichon gaat aan de haal met de meest bijzondere ontwerpen voor zijn werk, zo heeft hij een arsenaal aan fantasierijke bomen

Patisserie, Amaury Guichon, pateserie, art, foodporn, food art
Patisserie, Amaury Guichon, pateserie, art, foodporn, food art
Patisserie, Amaury Guichon, pateserie, art, foodporn, food art
Patisserie, Amaury Guichon, pateserie, art, foodporn, food art

Maar ook dagelijkse objecten als klokken en platenspelers

Patisserie, Amaury Guichon, pateserie, art, foodporn, food art
Patisserie, Amaury Guichon, pateserie, art, foodporn, food art

En die is als volgt in elkaar gezet

https://www.instagram.com/p/BjNePqtgSFS/

Een leven met chocolade

Net als iedere andere professional, moest ook Amaury ergens beginnen. De chef startte op zijn veertiende zijn carrière als leerling patisserie in Zwitserland en Frankrijk. Een goede keuze, want 7 jaar later werd Amaury de jongste uitvoerende patisserie chef in Parijs.

Vorige jaar bouwde Gouchon een 100 procent chocolade sculptuur van Nautilus en sindsdien gaat het keihard.

Patisserie, Amaury Guichon, pateserie, art, foodporn, food art

Het succes is zelfs dusdanig groot dat hij de meest gevolgde patisserie chef is op Facebook en op Instagram.

Reageer op artikel:
Patisserie chef Amaury Guichon maakt bizar mooie chocolade desserts
Sluiten