Kirsten Beukers
Kirsten Beukers Froot 23 mrt 2017

Deze twee pasgeboren baby’s hebben bij toeval perfect matchende namen

Cassie Clayshult maakt voor haar werk foto’s van pasgeboren baby’s in Coastal Carolina Hospital in de Verenigde Staten. Dagelijks ziet ze dus pasgeboren minimensjes die ze op hun mooist en puurst vastlegt. Maar onlangs ontdekte ze iets heel bijzonders. Twee pasgeboren baby’s die naast elkaar in het ziekenhuis lagen, hadden heel toevallig wel erg matchende namen. Ze zijn misschien wel de twee jongste personen ooit met een liefdesverhaal…

Cassie vertelt in haar Facebookbericht: “Op zondagochtend in Blufton, South-Calorina, verwelkomden Morgan en Edwin Hernandez hun zoon en noemden hem Romeo. 18 uur en 8 minuten later, verwelkomden Christiana en Allan Shifflett hun dochter Juliet in de kamer daarnaast. De ouders hadden deze namen al lang van tevoren bedacht en hadden elkaar nog nooit ontmoet! Romeo en Juliet hebben allebei een hoofd vol haar en zijn samen een schattig koppel.”

“Beide ouders hadden mij ingehuurd om foto’s van hun baby te maken,” vertelt de fotografe.

“We hebben de naam Juliet uitgekozen zodat het matchte bij de naam van onze zoon, Jonas,” vertelt de moeder van Juliet.

“Wij hebben Romeo niet vernoemd naar het verhaal van Shakespeare, maar naar Romeo Santos waar we beiden fan van zijn,” aldus de moeder van Romeo.

Lees ook wat echte liefde is volgens deze kinderen.

Reageer op artikel:
Deze twee pasgeboren baby’s hebben bij toeval perfect matchende namen
Sluiten