Eén ding is zeker: na het zien van deze otter is je dag een heel stuk beter

Eén ding is zeker: na het zien van deze otter is je dag een heel stuk beter

S/o naar alle otters

Eventjes wat feiten op een rijtje: otters zijn lief, grappig én… Cartel de Otter is een exemplaar dat je dag sowieso beter gaat maken. Hoe? Simpelweg door je op te vrolijken met z’n blije bekkie:

Gaat dat wel goed?

Cartel is al van jongs af aan bij zijn baasjes: hij moest gered worden. Inmiddels is het een flinke jongen aan het worden die het behoorlijk naar zijn zin heeft.

Hoe dan?

In de allereerste post op het Instagram-account van de otter staat vermeld dat de bazen van Cartel hun best doen goed voor het dier te zorgen: “We hebben een aantal jaar onderzoek gedaan naar de dieren en wisten zo dat we dol zijn op de beestjes. We weten dat het ervaring, faciliteiten en een hoop toewijding vereist.”

Die hoort toch buiten?!

We hoeven ons over het dier geen zorgen te maken: “Cartel zal alles krijgen wat in de natuur ook zou krijgen: velden om te rennen, vers eten, water om in te zwemmen. We brengen hem liefdevol groot.”

‘Dat wil ik ook!’

We snappen het dondersgoed als dat nu je eerste gedachte is, maar… In Nederland is het verboden het dier als huisdier te houden. C’est ça.

Adopteren gaat ‘m dus niet worden, maar gelukkig hebben we de beelden nog!

En deze foto is van 18 december 2017, zijn eerste verjaardag

Wil je Cartel blijven volgen? Dat kan via Instagram en Facebook.