Froot 31 jan 2018 Froot.nl

Dit stel gaf de oppas 10 hilarische regels mee voor haar bijbaantje

Spannend op je kinderen achter te laten met de babysitter? Deze ouders hebben daar totaal geen moeite mee en laten een hilarisch lijstje achter voor de oppas.

Regels en tips voor de oppas

Soms zijn ouders juist wat zenuwachtig om hun kinderen bij een oppas achter te laten. Maar deze ouders denken daar net iets anders over. Ze hebben een lijstje opgesteld met tien instructies voor de babysitter die op hun kinderen komt passen. En zij, heeft geen idee of ze dit nou serieus moet nemen of niet.

ouders, oppas, instructies, grappig

De ouders zijn in ieder geval op de meest geniale tips gekomen. Kijk zelf maar.

ouders, oppas, instructies, grappig

Regel 1.

Ik moedig de kinderen aan om zoveel mogelijk tv te kijken, zodat ze me met rust laten. Voel je vrij om dat ook zo aan te pakken.

Regel 2.

Verspil je waardevolle tijd niet door te koken of gezonde snacks te maken. Geef ze gewoon pizza en de snacks die ik voor ze achterlaat.

Regel 3.

Ze krijgen nog steeds borstvoeding op aanvraag. Download gewoon een video op YouTube. Het is niet moeilijk, anders zou ik het ook niet doen.

Regel 4.

Neem geen kittens, puppy’s of snoep aan van David. Rijd ook geen rondje in zijn busje.

Regel 5.

Als een van mijn buren aan de deur komt, behandel ze dan als Jehova’s getuigen. Leen ze geen eieren, melk of sigaretten. Ze weten waar de winkel is. En nee, je wilt niet ook voor hun babysitten.

ouders, oppas, instructies, grappig

Regel 6.

Laat de kinderen zoveel suiker hebben als ze willen, zolang ze maar weg blijven. Ze nemen toch slaappillen voor het slapengaan.

Regel 7.

Als er jongens komen spelen, wees er dan zeker van dat ze een oom, vader, broer of vriend hebben die ik later kan bellen.

Regel 8.

Neem de huistelefoon niet op tenzij je zin hebt om rekeningen te betalen.

Regel 9.

Als je door mijn kastjes gaat, gooi dan meteen de kauwgompapiertjes en betaalde rekeningen weg.

Regel 10.

Geloof NIETS van wat de kinderen je vertellen.

Reageer op artikel:
Dit stel gaf de oppas 10 hilarische regels mee voor haar bijbaantje
Sluiten