Geert de Wekker
Geert de Wekker Froot 18 nov 2016

Ontroerend: Het moment waarop deze kinderen horen dat ze een nieuwe familie krijgen

Er is genoeg om over te huilen in deze wereld… Maar gelukkig gebeuren er ook nog veel mooie en ontroerende dingen. Want er is voor een kind waarschijnlijk niets beters dan bij een liefdevolle vader en moeder te mogen wonen. Dit geldt al helemaal voor weeskinderen die niets liever willen dan deel uitmaken van een familie die er altijd voor ze is.

In december 2013 had Heather Nelson twee kinderen in huis genomen om samen te wonen bij haar gezin, met in de hoop ze uiteindelijk officieel te mogen adopteren.

En in oktober 2016 werd het eindelijk officieel verklaard: De twee kinderen hebben nu écht een nieuwe familie waar ze mogen blijven wonen. Dit heuglijke nieuws was voor iedereen een ontroerend en geweldige bekendmaking, maar een foto van dit moment zegt natuurlijk veel meer.

Eindelijk een ‘thuis’ hebben

Heather zelf omschreef deze reacties als, Pure Joy!’
“Ze zullen nu voor altijd deel uitmaken van onze familie. Ze zullen nooit meer hoeven kiezen tussen familie. Bij het zien van dit geluk en liefde in de foto’s doet het me terugdenken aan al die tranen, slapeloze nachten en elke dag dat het dreigde te mislukken. Dit is nu verleden tijd en er is niks meer om zorgen over te maken.”

Aan de brede lachen van de kinderen is te zien hoe ongelooflijk blij ze zijn nu de adoptie officieel is! Ze zullen vanaf nu altijd een familienaam dragen waar ze trots op kunnen zijn en deel uitmaken van een familie die voor ze zal vechten, want Family comes first!

Reageer op artikel:
Ontroerend: Het moment waarop deze kinderen horen dat ze een nieuwe familie krijgen
Sluiten