5 onbetaalbare huizen die dit jaar het meest werden bekeken

Het is oh-zo heerlijk om op Funda rond te kijken en een blik op spectaculaire huizen te werpen die je toch nooit kunt betalen. Een huis van bijna 17 miljoen euro in het bosrijke Aerdenhout ligt waarschijnlijk niet helemáál in je budget. Toch is dat één van de meest bekeken (onbetaalbare) huizen van het afgelopen jaar. Kijk maar mee.

De onbetaalbare huizen top 5

1. Landgoed in Aerdenhout

Met een perceeloppervlak van 38.181 m2 en 37 kamers heeft dit landgoed in Aerdenhout een prijskaartje van 16.750.000 euro. Je snapt dat ‘ie nog in de verkoop staat.

onbetaalbare huizen
Funda

2. Benedenhuis in Amsterdam

Wie in Amsterdam wil wonen moet flink in de buidel tasten. Dit benedenhuis is prachtig maar kost je toch 1,5 miljoen euro. Daar krijg je trouwens ‘maar’ 3 slaapkamers voor terug.

onbetaalbare huizen
Funda

3. Woonboerderij in Weesp

Op een kwartier rijden van Amsterdam vind je een woonboerderij midden in de natuur. Het telt drie woonlagen en zeven kamers. Kosten? 3.695.000 euro. Koopje.

onbetaalbare huizen
Funda

4. Eensgezinswoning in Roosendaal

Oké, dit huis hoort niet in het rijtje ‘onbetaalbare huizen’, maar wel in het rijtje met bijzondere woningen. Dit junglehuis is namelijk zo vaak bekeken op Funda dat ‘ie in de top 5 is beland. En dat met een vraagprijs van 217.500 euro.

onbetaalbare huizen
Funda

5. Landhuis in Blaricum

In het groene Blaricumse landschap vind je een mooi landhuis mét rieten dak. Hoewel het huis dit jaar vaak is bekeken staat het nog steeds te koop. Maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de vraagprijs: 5.395.000 euro.

onbetaalbare huizen
Funda

Meer extravagante huizen

Als je deze huizen onbetaalbaar vind heb je waarschijnlijk deze villa van 250 miljoen dollar nog niet gezien. Kijken kan geen kwaad, toch?

Reageer op artikel:
5 onbetaalbare huizen die dit jaar het meest werden bekeken
Sluiten