Jeremy Houweling
Jeremy Houweling Froot 21 dec 2016

Onbekende oudere dame reageert hartverwarmend op de verloving tussen twee vrouwen

Jessica Rodriquez, een rechtenstudent uit Chicago nam haar vriendin Chelsea Miller onlangs mee naar ‘The Art Institute of Chicago‘ en wel om een heel bijzondere reden.

Het was Jessica’s bedoeling haar Chelsea ten huwelijk te vragen in een omgeving vol met kunst. Waarom? Omdat kunst een belangrijk onderdeel van hun leven is. ‘We hebben verschillende kunstmusea bezocht in Texas, Pennsylvania en Illinois’, zegt Rodriquez. ‘Ik werkte ooit in een kunstgalerie met de naam ‘Wynne Home Arts Center’ en ik en mijn vriendin hebben zelfs een willekeurig schilderij van ons schatje Gatsby, een Cavalier King Charles Spaniël pup.’

Het was daarom ook een bijzondere verloving op een bijzondere plek. En daar was Jessica’s broer dan ook erg trots op. Hij deelde daarom een kiekje, dat hij van een afstand maakte, van het verloofde koppel op zijn Twitter en daar reageerden willekeurige mensen heel enthousiast op. Echter was het enthousiasme niet alleen voor de twee meiden, maar vooral ook voor de onbekende vrouw op de achtergrond. Je ziet haar namelijk diep ontroerd toekijken, met haar hand op haar hart. Een prachtige reactie die ons op zijn beurt weer ontroert.

En zo hoort het ook. Of je nou een heteroseksueel stel bent, of een homoseksueel stel: liefde is liefde. De reactie van deze vrouw vinden wij daarom ook bewonderenswaardig en mooi. En voor Jessica en Chelsea: heel veel liefde en geluk toegewenst!

Bekijk ook: Moeder schrijft een prachtige open brief over haar lesbische dochter in een heterowereld

Reageer op artikel:
Onbekende oudere dame reageert hartverwarmend op de verloving tussen twee vrouwen
Sluiten