Oma kijkt vanuit verzorgingstehuis live mee naar de bruiloft van haar kleinzoon

Doktoren vertelden de 87-jarige Irene Humble dat ze niet sterk genoeg is in het vliegtuig te stappen om naar de bruiloft van haar kleinzoon in New York te gaan. Ze vond het vreselijk dat ze er niet écht bij kon zijn, maar vond toch een perfecte oplossing om de dag mee te krijgen.

Skype

De rest van de familie, die wel ter plekke was, zorgde er namelijk voor dat oma mee kon kijken via een livestream via Skype.

bruiloft
MEN

Het personeel van het Claremont House in Beverly, waar de vrouw woont, verraste haar voorafgaand aan de ceremonie met een bruidstaart en een lekker glaasje champagne, zodat ze met haar familie mee kon proosten.

Bruiloftsoutfit

Het mooiste van alles is nog hoe de vrouw zich had voorbereid op de huwelijksvoltrekking. Ze zit trots toe te kijken in haar roze bruiloftsoutfit, afgemaakt met een prachtige bijpassende hoed.

bruiloft

Ondanks dat Irene er niet in het echt bij kon zijn, zei ze dat ze het vreselijk leuk vond om er op deze manier toch nog iets van mee te krijgen. ‘Het was een onvergetelijke ervaring’, zei ze tegen de Britse krant Metro.

Bekijk ook: Dit is dé reden waarom je op een bruiloft altijd een professionele fotograaf moet inhhuren

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Oma kijkt vanuit verzorgingstehuis live mee naar de bruiloft van haar kleinzoon
Sluiten