Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 12 jul 2017

Om hun 65ste trouwdag te vieren liet dit koppel prachtige foto’s maken

Tegenwoordig maken we zoveel foto’s dat het een kunst is om een uitzonderlijk beeld vast te leggen. Toch is het de Amerikaanse fotograaf Megan Vaughan gelukt om een serie beelden te schieten van Ruby en Harold die zo prachtig zijn, dat we er even stil van werden. Hun verhaal is zo mooi, dat bij de foto’s zelfs de liefde er vanaf spat.

Om hun 65ste trouwdag te vieren schakelden Ruby en Harold de hulp in van trouwfotograaf Megan Vaughan. Omdat vijf jaar eerder al prachtige beelden door haar waren geschoten wisten de Amerikaanse tortelduifjes dat het beeld prachtig zou worden. Megan was op haar beurt dan weer vereerd dat ze opnieuw werd gevraagd.

Toen Megan bij de fotoshoot aankwam zag ze de goedlachse Harold. Ruby was veranderd in de afgelopen vijf jaar. En dat is niet gaan: ze lijdt onder dementie. “De ziekte van Ruby is merkbaar erger geworden in de laatste jaren. Ze wist niet meer wie ik ben en de vorige fotoshoot kon ze zich ook niet meer herinneren.”

Ondanks het geheugenverlies was Ruby erg hartelijk, vertelt Megan aan Froot: “Toen ze me voor de deur zag staan gaf ze me een stevige omhelzing. Eigenlijk een omhelzing alsof het familie was die je een tijd niet hebt gezien.”

Met een flinke dosis ervaring en een mooie band tussen Megan en haar trouwe klanten zat het dus wel goed. Dat de foto’s zo prachtig zijn geworden verbaast ons dan ook niets!

“Het is zo prachtig om een langdurige en liefdevolle relatie als die van hen vast te leggen. Ik vind dat dit gevierd, vastgelegd en herinnerd moet worden,” aldus Vaughan. Ze heeft uitstekend werk afgeleverd.

Wil je meer zien van Megan Vaughan’s werk? Check dan even haar Instagram, Facebook en haar eigen website.

Wij zijn fan! Ook deze beelden zijn… Beeldschoon. Je zou er haast (opnieuw) door in het huwelijksbootje willen stappen!

Reageer op artikel:
Om hun 65ste trouwdag te vieren liet dit koppel prachtige foto’s maken
Sluiten