A. de Jong
A. de Jong Froot 16 mei 2018

Nice! The North Face komt met jasjes in tasjes voor het festivalseizoen

De zomer van 2018 is vroeg begonnen in Nederland, we hebben niets klagen. Mag van ons gerust nog even doorgaan, maar je weet het nooit in Nederland. Maar ook met slecht weer trekken we erop uit hoor, vooral omdat we de kaartjes van de festivals Best Kept Secret, Lowlands en Pinkpop al besteld hebben. Lang verhaal kort: ons oog viel op de nieuwe Fanorak-jacks van The North Face. En nee, dit is geen betaalde reclame (was het maar waar).

The North Face Fanorak als festivaljack

Jasjes in tasjes, ideaal voor het festivalseizoen. Duurzamer dan die ellendige poncho’s bovendien. En vooral: stijlvolle designs. Hoe de naam Fanorak is ontstaan? Het is een anorak (een waterdichte jas met aangehechte capuchon, die beschermt tegen vocht, kou en wind) en een fanny pack (ofwel: heuptasje = hip) ineen.

the north face, fanorak, jasjes in tasjes, festival

Veel meer kunnen we niet over een jas vertellen, behalve dat ze verkrijgbaar zijn voor heren en dames in heel veel kleurencombinaties. Hieronder een compilatie van de mogelijkheden. De prijs van het jack durven we niet te noemen. Laten we het zo zeggen: je kunt er 387 goedkope wegwerpponcho’s van kopen. Maar dan draag je wel bij aan de plasticsoep. Ook handig voor festivals en het plasticprobleem: deze kartonnen wegwerptent.

Reageer op artikel:
Nice! The North Face komt met jasjes in tasjes voor het festivalseizoen
Sluiten