Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 28 mei 2016

Aiaiai: Nog meer ongemakkelijke boeken in het OV

Je kunt je misschien nog wel ons artikel herinneren met daarin de ongemakkelijke boeken die voorbij kwamen in het openbare vervoer. Het was een uitprobeersel van de Amerikaanse comedian Scott Rogowsky, omdat hij wilde zien hoe mensen reageerden op de (neppe) boekkaften. Het lijkt erop dat Scott er geen genoeg van kon krijgen en dus besloot hij wat nieuwe boeken te maken en zogenaamd te lezen.

Met titels als Hiding your Erection from God, Why Women Deserve Less en 10,000 Dick Pics weet hij zijn medereizigers weer eens flink te doen fronzen én lachen.

Mocht je trouwens benieuwd zijn hoe het kan dat Rogowsky zo serieus kan blijven terwijl het zo’n lachwekkend experiment is: alleen de omslag van het boek is nep. Scott vertelt aan Bored Panda dat het boek dat Scott leest namelijk de autobiografie van Madeleine Albright, een Amerikaanse politica is.

De boeken die de beste reacties opleverden zijn Gay Garfield en 10,000 Dick Pics. Nice! Wil je trouwens de complete video van dit project zien? Dat kan:

Reageer op artikel:
Aiaiai: Nog meer ongemakkelijke boeken in het OV
Sluiten