A. de Jong
A. de Jong Froot 12 jun 2018

Nike lanceert Playstation sneakers 2.0

In 2006 bracht Nike al eens een paar Playstation sneakers op de markt. Over collectors items gesproken. Nu, twaalf jaar later, komt zijn er de Nike Playstation sneakers 2018. Yep, die willen we hebben. Niet om hoe ze eruitzien, maar puur vanwege die heerlijke combinatie tussen twee iconen.

Nike Playstation sneakers

De zwarte leren Nike Playstation sneakers met witte rubberen zool zijn voorzien van een flitsend logo. De achterkant van de linkerschoen wordt gesierd door het Playstation logo, de achterkant van de rechterschoen door het welbekende rondje, kruisje, vierkantje en driehoekje die je terugvindt op de controller van de gameconsole. Diezelfde icoontjes, waar je waarschijnlijk altijd als een bezetene op drukt, zie je ook terug op de zool van de schoen.

nike playstation sneakers

SNKRS-app

Snel bij zijn, want de oplage is weer zeer beperkt. Het Amerikaanse merk heeft de exacte oplage niet bekend gemaakt, maar het is duidelijk dat de schoenen niet in massaproductie gaan. Je kunt de Nike Playstation sneakers aanschaffen via de SNKRS-app. Een soort loterij dus, waarbij je een kleine kans hebt dat je überhaupt het recht krijgt om een paar aan te schaffen. Maar hé, nooit geschoten is altijd mis.

De schoenen gaan omgerekend rond de 200 euro kosten. Wanneer je echt een paar wilt bemachtigen, ben je echter hoogstwaarschijnlijk veel meer kwijt tijdens een resale.

nike playstation sneakers
nike playstation sneakers
nike playstation sneakers

2006 versus 2018

Inderdaad, de nieuwe sneakers zien er een stuk stijlvoller uit dan het model uit 2006. Al moet gezegd worden dat daarvan wel meer het Playstation gevoel afspatte. Hieronder zie jet model uit 2006. Doe ons maar 2018. Check ook deze top 8 gele sneakers, waar je in 2018 eigenlijk niet omheen kunt.

Reageer op artikel:
Nike lanceert Playstation sneakers 2.0
Sluiten