A. de Jong
A. de Jong Froot 6 jun 2018

Top 7 nieuwe sneakers, week 23: Levi’s x Air Jordan en meer

Iedere dinsdag houden we je op de hoogt van de coolste nieuwe sneakers die wereldwijd zijn uitgekomen. Van unieke samenwerkingen – zoals deze week Levi’s en Michael Jordan – tot nieuwe technieken, maar ook gewoon de meest recente modellen van klassiekers. Dit is de top 7 van week 23. Jawel, voor dames én heren.

Levi’s x Nike Air Jordan sneakers (unisex)

Je leest het goed. Levi’s is een samenwerking aangegaan met Nike en dat heeft geresulteerd in de Levis’s x Air Jordan sneakers. Vrij vertaald zijn dat Nike Air Jordans van wit spijkerstof met een Levi’s accent op de tong en het welbekende rode Levi’s lipje aan de zijkant. Vanaf 20 juni verkrijgbaar voor omgerekend 200 euro.

sneakers, week 23, 2018, levi's, nike air jordan

Adidas New Falcon (dames)

Adidas gaat terug naar de jaren 90 met deze New Falcon sneakers. Dit coole model is eerder deze week uitgekomen en kost je rond de 100 euro. Een herenmodel dat het dichtst bij deze schoen in de buurt komt, is de Adidas Falcon, maar die haalt het niet bij de Adidas New Falcon.

sneakers, juni, week 23, 2018, adidas new falcon

Avengers sneakers van Vans x Marvel (unisex)

Eerder deze week schreven we al over de heerlijke samenwerking tussen Vans en Marvel. Het resultaat is een lijn Avengers sneakers die nu bij verschillende verkooppunten verkrijgbaar zijn.

week 23, 2018, vans, marvel, avengers, sneakers

New Balance x Paul Smith (heren en dames)

New Balance is een samenwerking aangegaan met de Britse modeontwerper Paul Smith en dat is te zien. Juist, de herkenbare gekleurde streepjes komen op meerdere plekken terug in deze leren variant van de New Balance Made In The UK 576. De sneakers (zwart voor heren en wit voor dames) kosten 250 euro. Paul Smith heeft voor New Balance trouwens ook voetbalschoenen ontworpen, maar dat terzijde.

new balance, paul smith, sneakers, week 23, 2018 (1)
new balance, paul smith, sneakers, week 23, 2018 (1)

Nike Air VaporMax Plus ‘Nederland’ (unisex)

En wéér een nieuwe uitgave van de in 2018 zo populaire schoen Nike Air VaporMax Plus. Ditmaal een die ons Nederlanders wel aan zal staan, want hij heeft de kleuren van onze vlag. Extra jammer dat we niet bij het WK zijn. Verder hebben deze sneakers overigens niets te maken met Nederland. Wel met Independence Day, de Amerikaanse onafhankelijkheidsdag die op 4 juli plaatsvindt. Ze gaan rond de 170 euro kosten.

nike air vapormax plus, nederland, sneakers, week 23, 2018

Tyler, the Creator x Converse GOLF Le FLEUR* One Star (unisex)

Een coole collaboratie tussen de Amerikaanse rapper Tler, the creator en Converse heeft geresulteerd in deze vrolijke GOLF Le FLEUR sneakers. Als je originele stappers wil, die je nog niet zoveel ziet op straat… Go for it, ze zijn in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar en kosten 110 euro.

converse x tyler the creator one star golf le fleur, sneakers, week 23, 2018

Reebok Workout Plus (heren en dames)

Reebok komt met een nieuwe variant van de Reebok Workout Plus. Ook in het wit, maar omdat we al genoeg witte Reebok sneakers hebben gezien, gaan we voor de grijze met een rood accent. Coole stappers. Kosten je 99 euro. Een vergelijkbaar nieuw model voor dames, ook 99 euro, is de pastelroze Reebok Club C 85.

reebok, sneakers, week 23, 2018 (1)new balance, paul smith, sneakers, week 23, 2018
Reebok Workout Plus, sneakers, week 23, 2018

Check ook de mooiste lelijke schoenen van 2018. Ja, lelijke sneakers zijn hot.

Reageer op artikel:
Top 7 nieuwe sneakers, week 23: Levi’s x Air Jordan en meer
Sluiten