A. de Jong
A. de Jong Froot 10 jul 2018

Sneaker drops: de coolste nieuwe sneakers van week 28

Iedere week worden er wereldwijd honderden sneakers gedropt. Van design sneakers tot unieke samenwerkingen tussen merken, van classics tot artistieke limited editions. Wij doen een poging curator te zijn in deze constante aanwas van nieuwe. Dit zijn de beste sneaker drops van week 28, waaronder een herinterpretatie van de iconische Adidas Futurepacer uit 1984.

Reebok Aztrek OG

Zo’n beetje alles is retro in 2018 als het op sneakers aankomt. Goede zaak. Dit model van Reebok, de Aztrek OG, komt uit 1993 en is vanaf 19 juli te koop via de SNKRS webshop. Het bovenste model (groen-zwart) is voor heren, het onderste (paars-blauw) voor dames.

reebok, sneaker drops, nieuwe sneakers, week 28, 2018

PUMA WMNS Thunder sneakers

In navolging op de Puma Thunder voor heren (cool model), komt het Duitse merk nu met deze heerlijke PUMA WMNS Thunder. Voor dames inderdaad. Coole kleurencombinatie, goede zolen, veel comfort. Dad shoes om te kussen. Kosten je 129 euro.

puma wmns thunder, sneakers, sneaker drops, week 28, 2018

New Balance 990v4 in nieuwe kleuren

De New Balance 990v4 is in twee nieuwe kleurencombinaties: mineral sage (salie) en Marokkaans blauw. Onze favoriet is de eerst genoemde kleur, waarmee je qua originaliteit iedereen de baas bent. Deze klassieke sneakers kosten je rond de 175 euro.

new balance 990v4 mineral sage, sneaker drops, sneakers, 2018, week 28

Adidas Futurepacer (unisex)

Adidas gaat deze week back to the eighties met de Futurepacer, een model dat stamt uit 1984. De remake van deze nostalgische sneakers is deze week uitgekomen en is te koop voor 179 euro. De sneakers zijn iconisch vanwege de lip over de veters. Het origineel had nog drie strepen, maar die zijn bij het nieuwe model weggehaald. Verkrijgbaar in heren- en damesmaten.

adidas originals, futurepacer grey one, sneaker drops, sneakers, week 28, 2018

Saucony Grid SD (paars)

Ook de Saucony Grid SD komt in week 28 in twee nieuwe kleuren: paars en grijs. Een aangezien we de afgelopen jaren al veel teveel grijze sneakers hebben gekocht, gaan we voor de paarse. Kosten je rond de 100 euro.

Saucony Grid SD, sneaker drops, week 28, 2018, nieuwe sneakers

Nike Epic React Flyknit ‘Triple Black’

Voor de liefhebbers van zwarte senakers: De Nike Epic React Flyknit ‘Triple Black’ zijn beschikbaar voor 149 euro. Deze schoenen lopen extreem lekker in zijn ideaal voor mensen die snel zweetvoeten hebben. Of ze mooi zijn, laten we over aan jou.

nike epic flyknit triple black, sneaker drops, week 28, 2018, nieuwe sneakers

Meer sneaker drops in 2018

https://www.instagram.com/p/BkxJicIHmYE/

Hou ook ons kleine broertje Check This in de gaten. Daar vind je de coolste nieuwe sneakers en kun je zelfs winnen.

Reageer op artikel:
Sneaker drops: de coolste nieuwe sneakers van week 28
Sluiten