Niemand wilde deze 3 blinde katten hebben. Totdat deze vrouw ze alledrie adopteerde

Dit is het ontroerende verhaal van een kat genaamd Blue en zijn twee zusjes Meadow en Little Willow, die maar geen nieuwe baasjes konden vinden. Waarom? Waren ze soms niet lief of fluffig genoeg? Echt wel! Het enige wat er aan ze mankeerde was dat ze alledrie blind zijn…

katten1

Vlak voor Kerstmis 2014 werden de kittens in een verlaten warenhuis in Dubai gevonden. Ze waren hun zicht op dat moment al verloren ten gevolge van een kattengriep die door de vorige eigenaren nooit is behandeld. Ze werden direct naar een opvanghuis gebracht waar voor ze werd gezorgd totdat iemand de katten zou adopteren.

Echter wilde dat niet echt vlotten; niemand wilde een blinde kat adopteren. Op een gegeven moment werd Blue bijna geadopteerd door de buren van de vorige eigenaren, maar Blue was bij zijn nieuwe baasje zo erg in de war en jammerde nachten lang terwijl hij op zoek was naar zijn zusjes. Blue werd terug gebracht naar het opvanghuis zodat hij weer herenigd kon worden metMeadow en Little Willow. En toen was het weer wachten tot iemand alledrie de katten wilde adopteren.

katten2

En die dag kwam gelukkig ook. Op 19 februari 2015 nam Catherine Magno ze onder haar hoede. Ze vertelt Bored Panda: ‘Ik had geen enkele ervaring met het adopteren van een kat. Maar hun verhaal raakte mij zo erg dat ik het niet kon verdragen de katten nog langer in een kooi in het opvanghuis te laten.’

katten3

Catherine maakte zich wel een beetje zorgen over de extra zorgen en aanpassingen die blinde katten met zich mee zouden kunnen brengen. Maar het bleek helemaal niet veel anders te zijn dan bij andere katten. Het enige waar ze in het begin aan moest denken is dat ze alles in huis op z’n plek moest laten liggen, maar ze pasten zich zo snel aan dat dat ook geen probleem was. ‘Blinde katten zien door middel van hun hart’, vertelt Catherine. Prachtig verwoord!

katten4
katten5
katten6
katten7
katten8
katten9
katten10
katten11
katten12

Bekijk ook > Deze dakloze kat werd geadopteerd. Maar of hij daar blij mee is…?

gcat7

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Niemand wilde deze 3 blinde katten hebben. Totdat deze vrouw ze alledrie adopteerde
Sluiten