A. de Jong
A. de Jong Froot 3 jul 2018

15 hilarische reacties op huilbaby Neymar na Brazilië – Mexico

Eerder op het WK 2018 in Rusland zagen we al de bizarre trip van Diego Maradona op de tribune tijdens Nigeria – Argentinië en dat leverde hilarische reacties en memes op. Maar binnen de lijnen loopt ook een clown rond. Tijdens Brazilië – Mexico (2-0) was het aanstellerige gedrag van Neymar op social media weer onderwerp van gesprek.

Het aanstellerige gedrag van Neymar tijdens Brazilië – Mexico

Ook tijdens de poulewedstrijden van Brazilië lag Neymar zich al constant op de grond aan te stellen, maar gisteren was het allemaal wel erg overdreven. Vooral nadat hij lichtjes op zijn enkel werd gestaan door de Mexicaanse voetballer Miguel Layun lag Neymar als een speenvarken te krioelen op de grond, terwijl er toch echt niet zo heel veel aan de hand was.

Maar goed, Neymar kreeg wéér geen gele kaart voor zijn gejank. In de kwartfinale tegen België, dat in de achtste finale met de hakken over de sloot won van Japan, is hij er dus gewoon bij. Brazilië won met 2-0 van Mexico, met onder meer een goal van, jawel, Neymar.

Hilarische reacties op social media

Om eerlijk te zijn vinden we alle commotie over zijn aanstellerige gedrag ook weer een beetje overdreven, maar het levert in ieder geval hilarische reacties op social media op. Zelf heeft de Braziliaanse voetballer overigens lak aan de kritiek. “De supporters van de tegenstanders praten veel, maar wij zijn door naar de kwartfinale. Verder reageer ik niet op social media”, aldus de speler van Paris Saint-Germain. “Maar wees gerust, ik ben bijna weer fit”, grapt hij voor de camera.

Om te beginnen met de beste Neymar vergelijking

https://twitter.com/VoetbalInside/status/1013835969672499206

Ook een geniale 😂

Zijn warming-up

De oplossing

Ah, de schwalbe van Arjen Robben in 2014 zit de Mexicanen nog steeds dwars

No Title

No Description

Willian, kijk nou uit!

Copy cats

https://twitter.com/NancyMcphanny/status/1014017630900924416

GOAT

Voor de aftrap al op de grond

Een zeldzame foto van Neymar: hij staat

De bittere waarheid, maar hij maakt wél kans om het WK 2018 te winnen

Voor België hoeft hij niet echt bang te zijn, maar toch…

Gje gje… En door!

Reality check

En dan heb je gelukkig altijd nog fans

Reageer op artikel:
15 hilarische reacties op huilbaby Neymar na Brazilië – Mexico
Sluiten