Deze moeder wordt bestolen van een pakket en ze pakt ‘m terug met de smerigste verrassing ooit

Het zal je maar gebeuren: je bestelt een nieuwe kerstpyjama voor je zoontje van vier maanden, en wanneer je een mailtje krijgt dat het pakket is afgeleverd blijkt het gestolen te zijn. Het overkwam de Amerikaanse moeder Angie Boliek. Ze pakte de dief op een briljante manier terug.

Angie wilde haar zoontje Ben een echte kerstpyjama geven, maar de bezorger liet het pakketje voor haar deur staan omdat ze er niet voor hoefde te tekenen. Angie was helaas te laat thuis, waardoor een dief alle vrijheid had om het pakketje met daarin de pyjama mee te nemen. Dat kwam ‘m duur te staan.

Smerige verrassing

Angie besloot namelijk zelf revanche te nemen, en vulde een kartonnen doos met vieze luiers van haar zoontje. ‘Hij was deze week best wel ziek, dus je kunt wel raden hoe smerig de inhoud van de luiers is’, zegt ze. Gadver!

Ze deed de verzameling in een doos en zette deze voor de deur. “Vandaag is de doos gestolen!” schrijft ze op Facebook, met daarbij een foto van de inhoud van de doos. Ook schreef ze een persoonlijke boodschap aan de dader: ‘Veel plezier ermee, dief!’, stond er op het briefje.

Deze foto plaatste ze bij haar bericht op Facebook, waar hij bijna drieduizend keer gedeeld is, en al meer dan vierduizend likes in de wacht heeft gesleept.

moeder, dief, verrassing
Angie Bullock

Deze Nederlandse documentairemaker volgt wekenlang de dief van zijn telefoon

Reageer op artikel:
Deze moeder wordt bestolen van een pakket en ze pakt ‘m terug met de smerigste verrassing ooit
Sluiten