Met dit kookboek krijg je elke vrouw in bed

Wanneer een man een koningsmaaltijd voor een vrouw kan bereiden, dan sta je al met 1-0 voor. Maar wist je ook dat er speciale recepten zijn waarmee de kans groot is dat je de vrouw in kwestie ook mee het bed in kunt krijgen? Althans, als we het kookboek Meals that get you laid van Otto Jurgens en Marc Bennink moeten geloven tenminste.

leeuw-3-r
Leeuw | Bron: Jaap Vliegenthart

En we moeten zeggen, het ziet er dan ook behoorlijk spannend uit allemaal. Het boek vertelt je aan de hand van je sterrenbeeld welke drie gerechten (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) perfect bij jou of de vrouw voor wie je kookt past.
kreeft-4-r

Kreeft | Bron: Jaap Vliegenthart

Of dat ook echt zo is of niet, dat maakt verder niet zo veel uit. Het boek staat immers vol met prachtfoto’s van Jaap Vliegenthart en lekkere recepten, en daar gaat het nou eenmaal om. Hebben? Check de winactie onderaan dit artikel.
Ram

Ram | Bron: Jaap Vliegenthart
vissen-4-blauw-ijs-r
Vissen | Bron: Jaap Vliegenthart


cover-met-folie

Winnen?

Dat kan! We geven één exemplaar gratis weg! Hoe? Laat ons hieronder weten waarom jij dit boek zou moeten winnen en wie weet kook jij binnenkort de sterren van de hemel. Of moeten we zeggen: de lakens van het bed?! Meedoen kan tot en met 1 november.
[contact-form-7 id=”264707″ title=”Winactie boek”]
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Maar bestellen kan natuurlijk ook, en wel hier.

Reageer op artikel:
Met dit kookboek krijg je elke vrouw in bed
Sluiten