Met dit ding ben je in één keer van alle irritante types in de bioscoop af

Met popcorn smijtende tieners, de verplichte 3D-bril, de ‘honderdmiljoen euro voor één M&M’-woekerprijzen. Nee; een bioscoopbezoekje is niet altijd revolutionair fantastisch. Herkenbaar? Blijf dan lezen want we hebben wellicht een oplossing voor je.

Okay. Mijn aandacht heb je

Mooi. Er bestaat namelijk tegenwoordig een tablet met daarin een projector: de Yoga Tab 3 Pro van Lenovo. Een soort mobiele bioscoop dus; best cool. Er is echter een klein probleem; voor de beste projectie-ervaring is een witte muur wel zo handig. Althans, zo lijkt het.

Zo lijkt het?

JA! Want een stel knappe koppen, genaamd Gidon Krot en Hans Erik Wagenaar, hebben in samenwerking met Lenovo een geweldig concept bedacht waardoor je ook in niet-witte-muur-rijk-gebied een eigen bioscoop kunt bouwen. De Cinema Sleeve; een tablet-hoes die uit te klappen is tot projectiescherm. Zodat je binnen no-time altijd en overal jouw privé bios kunt optuigen.

Ja, dit ziet er gewoon uit als een tabletsleeve

Klopt helemaal. Maar in de sleeve zitten de benodigdheden voor het projectiescherm verwerkt. Kijk maar:

Klinkt cool. Hoe werkt het precies?

De sleeve is helemaal uit te vouwen. Met behulp van een aantal buizen maak je een volledig projectiescherm van de hoes. De ontwerpers van de Cinema Sleeve verwerkten zelfs een scheerlijn in het design; die scheerlijn voorkomt dat je scherm omwaait. Check de video hieronder om precies te zien hoe de sleeve werkt:

Van concept naar werkelijkheid

Zie jij het wel zitten om overal waar je maar wil films te kunnen projecteren? Dat kan, maar je hebt wel nog heel even geduld nodig. De Cinema Sleeve is op dit moment nog een conceptidee, maar mits er genoeg interesse voor is wordt er hard aan gewerkt om dit ook daadwerkelijk op de markt te brengen en daarom zijn ze benieuwd naar wat jij hiervan vindt. Laat het ze hier weten!

In samenwerking met Lenovo

Reageer op artikel:
Met dit ding ben je in één keer van alle irritante types in de bioscoop af
Sluiten